KOLLEGA.FI TESTAA

Mainos
TEKSTI MARJA KASANEN KUVA PAUL ANISZEWSKI | 12.3.2014 | KOLLEGA.FI
Matka syvempään itsetuntemukseen

Useimmat meistä ovat melko itsekriittisiä ja ankaria itselleen, ja ennemmin moitimme kuin kiitämme itseämme. Tasapaino kuitenkin perustuu hyvään itsetuntoon ja itselle osoitettuun armollisuuteen, joita ei ole helppo toteuttaa. Hyvään alkuun itsensä hyväksymisen tiellä pääsee life coach Sandy Talarmon kehittämällä nettikurssilla, joka kyseenalaistaa ajatuksiamme lempeällä tavalla.

Hyväksynnän polku -nettikurssi koostuu seitsemästä eri tehtävästä, jotka on tarkoitus tehdä noin viikon kuluessa. Suositeltu etenemisvauhti on yksi tehtävä päivässä, jolloin alitajunnalla on aikaa työskennellä tehtävien välissä.

Depositphotos_1868177_original_500Valmennus sisältää kirjoitus-
ja valokuvaustehtäviä, kuunneltavan mielikuva-harjoituksen sekä kollaasi-tehtävän. Kuvaamisella on tarkoitus herätellä jokaisessa meissä asuvaa luovuutta, jota käytämme yhä harvemmin nykyajan kiireessä. Ensimmäisenä päivänä annettavaa kuvakollaasi-tehtävää on tarkoitus tehdä koko kurssiviikon ajan.

Kysymyksiä päivää kohti ei ole montaa, mutta ne ovat olennaisia. Tehtävät kannattaa tehdä kaikessa rauhassa ja varata asioiden pohtimiseen aikaa.

Tehtävät ohjaavat itsensä kohtaamiseen, syvempään itsetuntemukseen ja vastausten löytymiseen itsestä. Valmennustehtävät on tarkoitettu vain itseä varten. Niitä ei palauteta mihinkään eikä niitä jaeta kenenkään kanssa.

Arvio
Koin tehtäviä tehdessäni kuvien ottamisen luovana lisänä, joka virkisti mieltä. Kollaasi-tehtävä jäi vielä kesken, sillä en ehtinyt saada sitä loppuun testiviikon aikana. Tein kurssin myös jaksoissa, sillä en työkiireitteni vuoksi pystynyt tekemään tehtäviä joka päivä. Kysymykset koskettivat välillä syvältä, joten asioiden pohtimiseen meni aikaa.

Kurssi sopii kaikille, jotka haluavat syventää itsetuntemustaan ja parantaa itsetuntoaan. Lempeät harjoitukset kannustavat itsensä hyväksymiseen ja antavat luvan olla itselleen armollinen.

Faktat

Tekijä: LCF Life coach, luova valmentaja Sandy Talarmo
Suunniteltu kesto: Vähintään seitsemän päivää
Lisätiedot ja tilaukset: http://www.loytoretkia.fi/retkipaketit.html
Hinta: 21,90 €
Saatavilla 30.4.2014 saakka

 

Taustatietoa Kollega.fi testaa -palstasta

Palstalla arvioidaan erilaisia hyvinvointiin ja työhyvinvointiin liittyviä tuotteita, palveluita, tavaroita, tapahtumia ja laitteita.

Jos pidit palstan jutusta, klikkaa tykkää-nappia ja jaa artikkeli eteenpäin kavereillesi.

Oliko artikkeli kiinnostava?

Mainos
Mainos
Tekstimainonnalla tavoitat lukijat!

Tämä mainospaikka tavoittaa lähes kaikki artikkelien ja kolumnien lukijat tehokkaasti.

Käytä tätä mainospaikkaa, kun

  • haluat erottua joukosta,
  • saavuttaa uutta yleisöä ja
  • saada asiasi helposti perille.

Kokeile nyt ja kysy tarjousta! Ota meihin yhteyttä osoitteessa: toimitus@kollega.fi.

Lisätietoja mainoksesta löydät: https://kollega.fi/mediatiedot/

(Tämä mainospaikka on varattu työelämään ja työhyvinvointiin liittyville tuotteille ja palveluille. Mikäli mainospaikka kiinnostaa sinua, ota yhteyttä. Lue lisää.)

Kommentoi, keskustele tai anna palautetta ylläolevasta artikkelista!

Kommentoi, keskustele tai anna palautetta ylläolevasta artikkelista!

(Pakollinen, mutta vain etunimi julkaistaan.)

(Pakollinen. Ei julkaista.)