KIRJABLOGI

Mainos
TEKSTI MARJA KASANEN | 23.9.2020 | KOLLEGA.FI
Vaikutta­vuutta oppimassa

Kukapa ei haluaisi saavuttaa tavoitteitaan ja pärjätä elämässä. Totuus on, että vain itse voimme sen tehdä. Voimme muuttaa elämme suunnan ja olla mitä tahansa tahdomme, jos sitoudumme, teemme kovasti työtä ja omistaudumme asiallemme, Lydia Fenet sanoo Vaikuttavin nainen olet sinä -kirjassaan. Fenet on Christien huutokauppakamarin johtaja ja huippumeklari, joka auttaa lukijaa laatimaan tiekartan kohti menestystä.

Kirja koostuu kolmestatoista luvusta, jossa kussakin käsitellään keinoja, kuinka edetä vaikuttavaksi naiseksi. Fenet haluaa kirjallaan valaa naisiin uskoa, rohkeutta ja itsevarmuutta, joiden avulla voi raivata tiensä kohti tahtomaansa elämää. Kirja sisältää oivalluksia ja neuvoja siitä, miten laatia suunnitelmia, miten neuvotella palkasta, miten ottaa yleisönsä ja hallita esiintymispelkonsa, miten verkostoitua liike-elämässä, miten hyödyntää omia vahvuuksiaan ja tarttua eteen tuleviin mahdollisuuksiin.

Kirjassa Fenetin oma uratarina ja hänen opetuksensa punoutuvat mielenkiintoiseksi lukupaketiksi. Fenetin ura etenee vauhdikkaasti ja hän kirjoittaa mukaansatempaavasti. Itse en tiennyt juuri mitään meklarin toiminnasta, mutta tämän kirjan jälkeen tiedän paljonkin. Jo pelkästään uratarina on lukemisen arvoinen. Kokemuksen tuomat neuvot puolestaan ovat käyttökelpoisia – ja välillä hyvinkin vaativia!

Kirjasta huokuu amerikkalainen mentaliteetti, joka arvostaa ahkeruutta ja kovaa työntekoa. On suorastaan hengästyttävää lukea Fenetin päiväaikataulua, miten hän luovii kolmen lapsen äitinä, työskentelee päivisin intensiivisesti Christien toimistolla ja käy usein vielä iltaisin vetämässä hyväntekeväisyyshuutokaupan. Elämä on välillä minuuttiaikataulua. Tukenaan hänellä on aviomies, lastenhoitaja sekä hyvä verkosto. Fenet on erinomainen esimerkki siitä, mihin päättäväisyydellä, sitkeydellä ja yritteliäisyydellä pääsee. On virkistävää lukea innostavaa tekstiä, joka kohottaa ja luo toivoa, että kaikki on mahdollista.

Vaikuttavin nainen olet sinä -kirja on inspiroiva opas, joka sopii kaikille omaa unelmaansa tavoitteleville naisille. Energinen kirja antaa eväitä niin oman äänen löytämiseen kuin uralla etenemiseen.

Kirjan nimi
Tekijä
Kustantaja
Painovuosi
Sivumäärä
Hinta
Vaikuttavin nainen olet sinä
Lydia Fenet
Viisas Elämä
2020
291 sivua
34 euroa

Jos pidit jutusta, klikkaa tykkää-nappia ja jaa artikkeli eteenpäin kavereillesi.

Oliko artikkeli kiinnostava?

Mainos
Mainos
Tekstimainonnalla tavoitat lukijat!

Tämä mainospaikka tavoittaa lähes kaikki artikkelien ja kolumnien lukijat tehokkaasti.

Käytä tätä mainospaikkaa, kun

  • haluat erottua joukosta,
  • saavuttaa uutta yleisöä ja
  • saada asiasi helposti perille.

Kokeile nyt ja kysy tarjousta! Ota meihin yhteyttä osoitteessa: toimitus@kollega.fi.

Lisätietoja mainoksesta löydät: https://kollega.fi/mediatiedot/

(Tämä mainospaikka on varattu työelämään ja työhyvinvointiin liittyville tuotteille ja palveluille. Mikäli mainospaikka kiinnostaa sinua, ota yhteyttä. Lue lisää.)

Kommentoi, keskustele tai anna palautetta ylläolevasta artikkelista!

Kommentoi, keskustele tai anna palautetta ylläolevasta artikkelista!

(Pakollinen, mutta vain etunimi julkaistaan.)

(Pakollinen. Ei julkaista.)