Mainos
KOLLEGA.FI | 16.7.2012
Kollega.fi-verkkolehden uutiskirje

Hyvä lukija!

Liittymällä uutiskirjeen tilaajaksi saat ilmaisen Pieni opas tavoitteiden saavuttamiseen -pdf-tiedoston, joiden avulla etenet nopeammin kohti tavoitteitasi.

Uutiskirjeen tilaajana saat meiltä sähköpostia pari kertaa kuussa. Viestit sisältävät uusimpien artikkeleiden otsikot kuvauksineen sekä linkit niihin.

Lehti ei luovuta tietojasi muille. Jokaisen viestin lopusta löydät linkin, jonka kautta voit peruuttaa uutisviestin. Peruutuksen jälkeen osoitteesi poistetaan järjestelmästämme.

Pysy ajan tasalla ja liity sähköpostilistalle! 

Markkinointilupa Kollega.fi-verkkolehti

Laittamalla ruksin alta löytyvään kohtaan annan luvan lähettää minulle uutiskirjeen yhteydessä lehden aihepiiriin liittyvää markkinointimateriaalia, kuten tietoja tulevista seminaareista, tapahtumista, erilaisista koulutuksista, kursseista, kirjoista ja muista hyödyllisistä tuotteista ja lukijaeduista. HUOM! Emme koskaan lähetä spämmiviestejä.

Tietosuojaseloste

Mainos
Mainos
Tervetuloa TerveysSummitiin!

Tiesitkö, että TerveysSummit on Suomen suurin terveystapahtuma? Se tuo kokonaisvaltaisen terveyden kovimmat asiantuntijat katsottavaksesi netin välityksellä - ja voit osallistua tapahtumaan ilmaiseksi tietokoneeltasi, tabletiltasi tai vaikka kännykältäsi mistä päin Suomea tahansa!
TerveysSummit koostuu sarjasta terveysaiheisia luentoja ja haastatteluja, jotka julkaistaan verkossa 25.3. – 31.3. Jokainen haastatteluvideo on syväsukellus aiheeseen huippuasiantuntijan johdatuksella - tällaista et löydä muualta!
Voit katsoa tapahtuman haastatteluita ilmaiseksi 24 tunnin ajan julkaisusta (kunhan ilmoittaudut mukaan!) tai VIP-passilaisena rajattomasti koko vuoden. Rekisteröidy jo tänään - se ei maksa mitään eikä sido sinua mihinkään. Ilmoittaudu heti osoitteessa https://terveyssummit.fi/ts/30/
P.S.
Jos et vielä tunne tapahtumaa, käy kurkkaamassa yksi viime vuoden helmistä, lääkäri Olli Sovijärven haastattelu stressin biohakkeroinnista
https://terveyssummit.fi/stressin-biohakkerointi/ts/30.

(Tämä mainospaikka on varattu työelämään ja työhyvinvointiin liittyville tuotteille ja palveluille. Mikäli mainospaikka kiinnostaa sinua, ota yhteyttä. Lue lisää.)