Mainos
KOLLEGA.FI | 30.10.2012
Kilpailun säännöt 1

Arvonnan järjestäjä: Kollega.fi-verkkolehti/Viestintätoimisto Korrekti

Arvonnan alkamisaika 31.10.2012

Arvonnan päättymispäivä 26.11.2012

Arvontapäivä 27.11.2012

Pääpalkinto: coaching-valmennuskerta, jonka toteuttaa avainvalmentaja Carita Nyberg, Keys2Balance Oy.

Muut palkinnot: kirjat Kari Uusikylä, Luovuus kuuluu kaikille ja Tony Dunderfelt, Tunnista temperamentit

Palkinnot arvotaan vastanneiden joukosta.

Arvonnan voittajille ilmoitetaan palkinnoista heidän antamiinsa sähköpostiosoitteisiin. Lisäksi tiedot julkaistaan verkkolehdessä 28.11.2012.

 

Mainos
Mainos
Tervetuloa TerveysSummitiin!

Tiesitkö, että TerveysSummit on Suomen suurin terveystapahtuma? Se tuo kokonaisvaltaisen terveyden kovimmat asiantuntijat katsottavaksesi netin välityksellä - ja voit osallistua tapahtumaan ilmaiseksi tietokoneeltasi, tabletiltasi tai vaikka kännykältäsi mistä päin Suomea tahansa!
TerveysSummit koostuu sarjasta terveysaiheisia luentoja ja haastatteluja, jotka julkaistaan verkossa 25.3. – 31.3. Jokainen haastatteluvideo on syväsukellus aiheeseen huippuasiantuntijan johdatuksella - tällaista et löydä muualta!
Voit katsoa tapahtuman haastatteluita ilmaiseksi 24 tunnin ajan julkaisusta (kunhan ilmoittaudut mukaan!) tai VIP-passilaisena rajattomasti koko vuoden. Rekisteröidy jo tänään - se ei maksa mitään eikä sido sinua mihinkään. Ilmoittaudu heti osoitteessa https://terveyssummit.fi/ts/30/
P.S.
Jos et vielä tunne tapahtumaa, käy kurkkaamassa yksi viime vuoden helmistä, lääkäri Olli Sovijärven haastattelu stressin biohakkeroinnista
https://terveyssummit.fi/stressin-biohakkerointi/ts/30.

(Tämä mainospaikka on varattu työelämään ja työhyvinvointiin liittyville tuotteille ja palveluille. Mikäli mainospaikka kiinnostaa sinua, ota yhteyttä. Lue lisää.)