KIRJABLOGI

Mainos
TEKSTI MARJA KASANEN | 18.10.2023 | KOLLEGA.FI
Pientä kannustusta elämään

Jokainen meistä kaipaa rohkaisua oli sitten kyse haaveiden toteuttamisesta tai elämästä ylipäätään. Usein puurramme asioiden kanssa yksin ja välillä epäusko voi yllättää meidät niin työssä kuin omassa arjessa. Pienilläkin asioilla voi tehdä elämästään kepeämpää, ja yksi hauska keino siihen on Peppiina Merosen kirjoittamat Pienet rohkaisukortit.

Sanat vaikuttavat meihin yllättävän paljon. Ei siis ole yhdentekevää, mitä luemme ja kuuntelemme päivän mittaan. Jos luemme päivittäin jotain kannustavaa, inspiroivaa ja rohkaisevaa, se vaikuttaa meihin myönteisesti. Sanoilla on voimaa myös lannistaa meidät. Siksi onkin tärkeää valita sanat tarkkaan, jotta pystymme näkemään kaiken hyvän ja kaikki mahdollisuudet, jotka ovat olemassa.

Meissä kaikissa on potentiaalia, mutta aina emme saa sitä irti itsestämme. Joskus on myös pienestä kiinni, ryhdymmekö toimeen. Saatamme haaveilla tai pohtia jonkin asian toteuttamista, mutta helposti asia vaan jää tekemättä. Pienillä, rohkaisevilla sanoilla voimme saada juuri sen riittävän sysäyksen, joka johtaa tekoihin ja omannäköiseen elämään.

Pienet rohkaisukortit sisältävät inspiroivia voimalauseita ja kortteihin liittyy pieni, erillinen kirjanen, joka avaa kutakin lausetta syvällisemmin. Pakassa on 52 korttia, josta voi nostaa kortin päivittäin tai viikoittain tai vaikkapa silloin tällöin, ja kirjoittaa ylös kortin herättämiä ajatuksia. Paketin mukana tulee myös puinen teline, jossa kortteja voi säilyttää pystyasennossa näkyvillä.

Itse olen nostanut pinkasta kortin aamuisin ja laittanut sen pinkan päällimmäiseksi telineeseen. Näin voimalause on pöydälläni näkyvissä koko päivän ja hyvällä tavalla muistuttaa minua toimimaan omien tavoitteideni eteen. Kortit ovat tuoneet minulle myönteistä piristystä päivään ja innostaneet minua tekemään itselleni hyödyllisiä asioita, joista muuten olisin saattanut lipsua.

Pienet rohkaisukortit sopivat kaikille, jotka kaipaavat kannustusta unelmien toteuttamiseen ja innostusta arkeen.

Kirjan nimi
Tekijä
Kustantaja
Painovuosi
Sivumäärä
Hinta
Pienet rohkaisukortit (opas + kortit)
Peppiina Meronen
Viisas Elämä
2023
121 sivua + 52 korttia
42,00 euroa

Jos pidit jutusta, klikkaa tykkää-nappia ja jaa artikkeli eteenpäin kavereillesi.

Oliko artikkeli kiinnostava?

Mainos
Mainos
Tekstimainonnalla tavoitat lukijat!

Tämä mainospaikka tavoittaa lähes kaikki artikkelien ja kolumnien lukijat tehokkaasti.

Käytä tätä mainospaikkaa, kun

  • haluat erottua joukosta,
  • saavuttaa uutta yleisöä ja
  • saada asiasi helposti perille.

Kokeile nyt ja kysy tarjousta! Ota meihin yhteyttä osoitteessa: toimitus@kollega.fi.

Lisätietoja mainoksesta löydät: https://kollega.fi/mediatiedot/

(Tämä mainospaikka on varattu työelämään ja työhyvinvointiin liittyville tuotteille ja palveluille. Mikäli mainospaikka kiinnostaa sinua, ota yhteyttä. Lue lisää.)

Kommentoi, keskustele tai anna palautetta ylläolevasta artikkelista!

Kommentoi, keskustele tai anna palautetta ylläolevasta artikkelista!

(Pakollinen, mutta vain etunimi julkaistaan.)

(Pakollinen. Ei julkaista.)