VIERAILIJA

Mainos
TEKSTI MIKKO PAHKASALO KUVA ANTTI HANNUNIEMI | 17.3.2021 | KOLLEGA.FI
Kukoistavan elämän rutiinit

Maailman kukoistavimmilla ihmisillä on rutiineja, eli säännöllisesti toistuvia tapoja, joiden ansiosta he ovat oman alansa TOP 15 % -ryhmässä. He suhtautuvat uraansa, ihmissuhteisiinsa ja koko elämäänsä eri lailla kuin valtaväestö, ja sen ansiosta he ovat päässeet huipputasolle elämässään ilman uupumusta, häiriötekijöitä tai turhia velvollisuuksia. Jokainen meistä voi elää kukoistavaa elämää, jos valjastaa tietyt rutiinit osaksi jokapäiväistä elämäänsä.

Mikko Pahkasalo on valmentaja ja yrittäjä, jonka visiona on nostaa suomalaiset kohti omannäköistä kukoistustaan.

Olet ehkä kuullut, että jos olet ahkera ja intohimoinen, keskityt vahvuuksiin, teet paljon toistoja, olet kiitollinen ja sitoudut, saavutat unelmasi. Tällaiset neuvot eivät ole huonoja, päinvastoin. Nämä alkumenestyksen ominaispiirteet auttavat monia ihmisiä pääsemään menestyksen ensimmäiselle tasolle, mutta ne eivät tutkitusti johda kohti pysyvää omannäköistä, kukoistavaa elämää.

Suurin osa ihmisistä tekee kovasti töitä omannäköisen elämän eteen. Heistä löytyy intohimoa, heitä kiinnostaa löytää, missä he ovat hyviä ja miten pysyä sitoutuneena ja he harjoittelevat asioita yhä uudelleen ja uudelleen. He ovat kuitenkin juuttuneet tietylle tasolle elämässään, sillä heiltä puuttuvat kukoistavimpien ihmisten rutiinit. Tämä on estänyt heitä saavuttamasta unelmiaan, hyviä ihmissuhteita ja sitä, mitä he todella haluavat.

Kuusi tärkeää rutiinia

Maailman kukoistavimpien ihmisten rutiinit jakautuvat kahteen keskenään limittyvään tasoon – henkilökohtaiseen ja sosiaaliseen.

Henkilökohtaisella tasolla kukoistava ihminen etsii päivittäin selkeyttä siihen, millainen ihminen hän haluaa olla, mitkä ovat hänen tärkeimpiä arvojaan ja mitä hän haluaa saavuttaa elämässään. Toiseksi hän luo päivittäin energiaa kehon, mielen ja sydämen (tunteminen) tasolla. Kolmanneksi hän selvittää oman syvän, sisäisen tarpeensa, jonka avulla hän varmistaa horisontissa siintävän kukoistuksen olevan todella tavoittelemisen arvoinen.

Sosiaalisella tasolla kukoistava ihminen parantaa kykyään saada aikaan asioita hänelle tärkeissä asioissa ammatillisesti ja henkilökohtaisesti. Toiseksi hän edistää päivittäin kykyään vaikuttaa toisiin ihmisiin ja lisää näin vaikutusvaltaansa. Kolmanneksi hän ilmentää rohkeutta elämässään sanojen ja tekojen kautta.

Kukoistuksen rutiinien avulla voit saavuttaa olotilan, jota maailman kukoistavimmat ihmiset kokevat päivittäin. Tämä uusi olotila ilmenee pääasiassa kolmella seuraavalla tavalla: uppoutuneisuus tähän hetkeen ja tehtävään asiaan, koettu ilo ja halu itse ilmentää iloa vallitsevan asian äärellä ja koettu luottamus, joka syntyy siitä, että antaa itsestään parasta päivittäin. Nimittäin, kun tunnet antavasi itsestäsi parasta, niin uppoudut hetkeen, nautit ja iloitset siitä ja koet itseluottamusta.

Miten elämäsi muuttuisi, jos sinulla olisi kukoistava olotila päivittäin?

Mikko Pahkasalo on valmentaja, kouluttaja ja yrittäjä, jonka visio on nostaa kansallisella tasolla suomalaiset kohti omannäköistä kukoistustaan. Pahkasalo on sisäisen kukoistuksen asiantuntija ja No Limit -yrityksen perustaja.

Lisätietoja Pahkasalosta löydät osoitteesta:

https://www.noulimit.fi/
https://www.facebook.com/NoLimit.fi
https://www.linkedin.com/in/mikkopahkasalo/

Jos pidit jutusta, klikkaa tykkää-nappia ja jaa artikkeli eteenpäin kavereillesi.

Oliko artikkeli kiinnostava?

Mainos
Mainos
Tekstimainonnalla tavoitat lukijat!

Tämä mainospaikka tavoittaa lähes kaikki artikkelien ja kolumnien lukijat tehokkaasti.

Käytä tätä mainospaikkaa, kun

  • haluat erottua joukosta,
  • saavuttaa uutta yleisöä ja
  • saada asiasi helposti perille.

Kokeile nyt ja kysy tarjousta! Ota meihin yhteyttä osoitteessa: toimitus@kollega.fi.

Lisätietoja mainoksesta löydät: https://kollega.fi/mediatiedot/

(Tämä mainospaikka on varattu työelämään ja työhyvinvointiin liittyville tuotteille ja palveluille. Mikäli mainospaikka kiinnostaa sinua, ota yhteyttä. Lue lisää.)

Kommentoi, keskustele tai anna palautetta ylläolevasta artikkelista!

Kommentoi, keskustele tai anna palautetta ylläolevasta artikkelista!

(Pakollinen, mutta vain etunimi julkaistaan.)

(Pakollinen. Ei julkaista.)