KIRJABLOGI

Mainos
TEKSTI MARJA KASANEN | 28.9.2016 | KOLLEGA.FI
Kohottava kirja työelämän raatajille

Voiko arjen muuttaa apeasta upeaksi? Kyllä voi, väittää Heikki Peltola, joka on kirjoittanut kirjan Rohtoja raatajille – Tuhat tapaa kohota. Työelämä ei ole pelkkää prosessikaaviota, organisaatiomuutoksia, valittamista ja negatiivisuutta, vaan myös iloa, intohimoa ja ihmeiden tekemistä.

Rohtoja raatajilleNostemestari Heikki Peltolan mukaan jokainen meistä pystyy parempaan kuin itse kuvittelee. Sen sijaan vähättelemme liikaa itseämme, valitamme liikaa ja välitämme liian vähän. Asiat eivät muutu, jos emme tee niiden hyväksi mitään – ja jokainen voi tehdä oman osuutensa.

Kirjassaan Peltola kysyy isoja kysymyksiä: Mikä on totta? Mikä on oikein? Mikä on mahdollista? Näitä kysymyksiä pohtimalla avautuu laajempi näkökulma elämään ja ihmeisiin. Yksin emme kuitenkaan pysty tekemään ihmeitä, vaan tarvitsemme kaikessa toisiamme. Monessa työpaikassa rehottava itsekeskeisyys on opittu tapa, josta pitää päästä eroon. Kaikki luomamme hyvä syntyy ihmisten kyvystä toimia yhdessä. Menestys alkaakin Peltolan mukaan sanasta ”me”.

Kirja on taitava yhdistelmä Peltolan omaelämänkertaa sekä hänen parhaita oppejaan pitkän uran ajalta. On mielenkiintoista seurata Peltolan kahdenkymmenen vuoden uraa K-ryhmässä ja sen jälkeistä aikaa yrittäjänä ja nostemestarina. Toisaalta on äärimmäisen ilahduttavaa lukea yhdestä kirjasta kaikki Peltolan aiemmista teoksistaan ammentamansa helmet. Kirjassa on niin paljon asiaa tiivistettynä, että se vaatii aikaa ja sulattelua, eikä sitä kannata ahnehtia liian nopeasti.

Kaikki kirjassa on omakohtaisesti koettua, mikä tekee lukukokemuksesta aidon ja kohottavan. Kirja herättelee miettimään, miten paljon mahdollisuuksia meissä kaikissa oikein on.

Kirja sopii kaikille työelämässä toimiville aina työntekijästä toimitusjohtajaan.

Kirjan nimi
Tekijät
Kustantaja
Painovuosi
Sivumärä
Hinta
Rohtoja raatajille
Heikki Peltola
Viisas Elämä
2016
297 sivua
29 euroa

Jos pidit jutusta, klikkaa tykkää-nappia ja jaa artikkeli eteenpäin kavereillesi.

Oliko artikkeli kiinnostava?

Mainos
Mainos
Tekstimainonnalla tavoitat lukijat!

Tämä mainospaikka tavoittaa lähes kaikki artikkelien ja kolumnien lukijat tehokkaasti.

Käytä tätä mainospaikkaa, kun

  • haluat erottua joukosta,
  • saavuttaa uutta yleisöä ja
  • saada asiasi helposti perille.

Kokeile nyt ja kysy tarjousta! Ota meihin yhteyttä osoitteessa: toimitus@kollega.fi.

Lisätietoja mainoksesta löydät: https://kollega.fi/mediatiedot/

(Tämä mainospaikka on varattu työelämään ja työhyvinvointiin liittyville tuotteille ja palveluille. Mikäli mainospaikka kiinnostaa sinua, ota yhteyttä. Lue lisää.)

Kommentoi, keskustele tai anna palautetta ylläolevasta artikkelista!

Kommentoi, keskustele tai anna palautetta ylläolevasta artikkelista!

(Pakollinen, mutta vain etunimi julkaistaan.)

(Pakollinen. Ei julkaista.)