KIRJABLOGI

Mainos
TEKSTI MARJA KASANEN | 18.5.2016 | KOLLEGA.FI
Tarinoita sisusta

Sisu on itsensä ylittämistä, mikä ei useinkaan ole helppoa eikä hauskaa. Mutta se palkitsee ja siitä oppii. Vielä kiinnostavampaa on lukea tarinoita sisukkaista ihmisistä, jotka ovat tehneet innostavia tekoja. Tällaisista tarinoita voi lukea Sonja Strömsholmin, Emilia Lahden, Lauri Järvilehdon ja Meeri Koutaniemen tekemästä Sisu-kirjasta.

Kirja koostuu 14 henkilön haastatteluista, jotka liittyvät niin selviytymiseen ja sitkeyteen kuin intohimoon ja hyvän tekemiseen. Tarinoiden kertojat ovat ylittäneet mahdottomiakin esteitä ja löytäneet yrityksen ja erehdyksen kautta oman kutsumuksensa. Jokaisen tarinassa on sisua vaikka muille jakaa.

Tarinansa ovat jakaneet muun muassa Miki Kuusi, Pekka Hyysalo, Tuija Talvitie, Evon Söderlund, Kati Lepistö, Rauli Virtanen, Kimmo Kedonpää ja Sirkka Hagman. Tarinat ovat kuin pienoiselämänkertoja, joihin uppoutuu lumoutuneena. Ne antavat rohkaisua myös omaan elämään ja näyttävät, että kaikki on mahdollista. Lisäksi ne tuovat suhteellisuudentajua omaan ajatteluun, sillä esimerkiksi terveys ja liikuntakyky eivät ole kaikille mikään itsestäänselvyys.

Onnistumisen henki on tarttuvaa ja tarinat kohottavat mieltä. Kirja kannattaa pitää käsikirjastossa ja tarttua siihen aina välillä – varsinkin, jos oma usko alkaa loppua. Hyvän jakaminen on arvokasta ja sitä soisi näkevänsä yhteiskunnassamme paljon enemmän.

Kirja on kovakantinen ja melko painava, mutta asiakin on painavaa. Kirjaa kuvittavat Meeri Koutaniemen ottamat henkilökuvat haastateltavista, ja ne luovat teokseen oman persoonallisen tyylinsä.

Kirja sopii ihan kaikille. Eniten hyötyä ja rohkaisua kirjasta saavat etenkin henkilöt, jotka haluavat toteuttaa unelmansa tai jotka ovat luovuttamisen partaalla. Kirjasta saa tankattua itselleen voimavaroja, iloa ja sisua.

Kirjan nimi
Tekijät
Kustantaja
Painovuosi
Sivumärä
Hinta
Sisu
Strömsholm/Lahti/Järvilehto/Koutaniemi
PS-kustannus
2015
215 sivua
39 euroa

Jos pidit jutusta, klikkaa tykkää-nappia ja jaa artikkeli eteenpäin kavereillesi.

Oliko artikkeli kiinnostava?

Mainos
Mainos
Tekstimainonnalla tavoitat lukijat!

Tämä mainospaikka tavoittaa lähes kaikki artikkelien ja kolumnien lukijat tehokkaasti.

Käytä tätä mainospaikkaa, kun

  • haluat erottua joukosta,
  • saavuttaa uutta yleisöä ja
  • saada asiasi helposti perille.

Kokeile nyt ja kysy tarjousta! Ota meihin yhteyttä osoitteessa: toimitus@kollega.fi.

Lisätietoja mainoksesta löydät: https://kollega.fi/mediatiedot/

(Tämä mainospaikka on varattu työelämään ja työhyvinvointiin liittyville tuotteille ja palveluille. Mikäli mainospaikka kiinnostaa sinua, ota yhteyttä. Lue lisää.)

Kommentoi, keskustele tai anna palautetta ylläolevasta artikkelista!

Kommentoi, keskustele tai anna palautetta ylläolevasta artikkelista!

(Pakollinen, mutta vain etunimi julkaistaan.)

(Pakollinen. Ei julkaista.)