KIRJABLOGI

Mainos
TEKSTI MARJA KASANEN | 4.5.2016 | KOLLEGA.FI
Kurkistus yrittäjyyteen

Yritys lähtee aina ideasta, ajatuksesta. Jollekin yrittäjyys on haaveen toteuttamista, toiselle pakon paikka. Yrittäjien joukko ei ole yhtenäinen, vaan pikemminkin hyvin kirjava. Nykyaikana pienyrittäjyys on yhä yleisempää ja moni haluaa sitä aivan vapaaehtoisesti. Mikä yrittäjyydessä sitten viehättää? Tähän kysymykseen antaa vastauksia itsekin yrittäjänä pitkään toiminut Anja Kulovesi kirjassaan Made with Love – Pienyrittäjä valttikorit.

Kirjan alussa pohditaan muun muassa haasteita, menestystä ja kohtuullisuutta. Pienyrittäjän näkökulmasta pienkin on kaunista – samalla se on myös trendikästä. Kun materiapalkkioiden merkitys vähenee ja itsenäisyyden ja vaikutusmahdollisuuksien tärkeys lisääntyy, yrittäjyys nousee kiinnostavaksi vaihtoehdoksi. Myös sisäinen palo voi ajaa ihmisen toimimaan hänelle merkityksellisten asioiden puolesta. Jos palkkatyö ei tarjoa tähän mahdollisuutta, voi yrittäjyys tarjota väylän itsensä toteuttamiseen.

Kirjan toisessa osassa tutustutaan yrittäjiin. Kulovesi on haastatellut kahtakymmentä yrittäjää ja kertoo heidän tarinansa. Jokaisen tarinan lopussa yrittäjä paljastaa myös omat valttikorttinsa ja kertoo, mitä menestys hänelle merkitsee. Joukossa on muun muassa hyvivointialan yrittäjä, korutaiteilija, talousvalmentaja, some-konsultti, headhunter, sarjayrittäjä, vaatesuunnittelija/-kauppias ja jooga-ohjaaja. Kaikkien tarinat ovat kiinnostavia.

Kolmannessa osassa tarkastellaan verkostojen voimaa sekä pohditaan yrittämisen ansoja, kuten omaan ideaansa rakastumista, liiallista huolestumista ja kiirettä. Kirjan loppuun on koottu kokeneiden yrittäjien hyväksi havaitsemia neuvoja niin kuolemanlaaksosta selviämiseen kuin menestyksen siivittämiseen.

Made with Love -kirja avaa näkemyksen pienyrittäjän maailmaan ja kertoo yrittäjyyden mahdollisuuksista. Kirja on todella rakkaudella tehty ja siitä huokuu arvostus yrittäjiä kohtaan. Yrittäjien tarinat ovat kuin pieniä elämänkertoja ja ne on kirjoitettu kiehtovasti.

Kirja sopii sekä yrittäjyyttä harkitseville että jo toimiville pienyrittäjille rohkaisuksi – ja myös kaikille yrittäjyydestä kiinnostuneille.

Kirjan nimi
Tekijä
Kustantaja
Painovuosi
Sivumärä
Hinta
Made with Love
Anja Kulovesi
Sun Innovations Oy
2015
176 sivua
28 euroa

Jos pidit jutusta, klikkaa tykkää-nappia ja jaa artikkeli eteenpäin kavereillesi.

Oliko artikkeli kiinnostava?

Mainos
Mainos
Tekstimainonnalla tavoitat lukijat!

Tämä mainospaikka tavoittaa lähes kaikki artikkelien ja kolumnien lukijat tehokkaasti.

Käytä tätä mainospaikkaa, kun

  • haluat erottua joukosta,
  • saavuttaa uutta yleisöä ja
  • saada asiasi helposti perille.

Kokeile nyt ja kysy tarjousta! Ota meihin yhteyttä osoitteessa: toimitus@kollega.fi.

Lisätietoja mainoksesta löydät: https://kollega.fi/mediatiedot/

(Tämä mainospaikka on varattu työelämään ja työhyvinvointiin liittyville tuotteille ja palveluille. Mikäli mainospaikka kiinnostaa sinua, ota yhteyttä. Lue lisää.)

Kommentoi, keskustele tai anna palautetta ylläolevasta artikkelista!

Kommentoi, keskustele tai anna palautetta ylläolevasta artikkelista!

(Pakollinen, mutta vain etunimi julkaistaan.)

(Pakollinen. Ei julkaista.)