KIRJABLOGI

Mainos
TEKSTI MARJA KASANEN | 23.4.2014 | KOLLEGA.FI
Omannäköistä elämää etsimässä

Elämä heittää meille haasteita toisensa perään eikä niistä aina ole helppoa selvitä. Keskeistä selviytymisessä on kuitenkin oma asenne, sillä se ratkaisee teemmekö elämästämme kurjaa vai antoisaa.

Pekka Hämäläinen on kirjoittanut mukaansatempaavan opuksen, jolla on myönteinen vaikutus lukijaansa. Kirja haastaa lukijaa pohtimaan omaa elämäänsä ja suhtautumistapaansa ihmisiin ja asioihin. Kaikki lähtee itsestä, sillä muita ei voi muuttaa.

Kirjassa matkataan omaan sisimpään ja käsitellään muun muassa tunteiden hallintaa, negatiivisia tunteita ja epämukavuusalueiden kautta kasvamista. Kirja haastaa lukijaansa kasvamaan omiin mittoihinsa ja kertoo myös monista hyvistä esikuvista. Hämäläinen patistelee lukijaa näkemään itsensä realistisessa mutta myönteisessä valossa. Oman lukunsa on saanut myötätunto, jolla on mahtava voima meihin jokaiseen.

Parasta kirjassa on osio, jossa kerrotaan mielen työkaluista. Niitä ovat muun muassa mielikuvat, joiden avulla voimme muuttaa omaa todellisuuttamme myönteiseen suuntaan. Mielikuvien avulla voimme nähdä hankalatkin ihmiset uusin silmin ja muuttaa omaa suhtautumistamme elämään. Toinen hyvä neuvo on asettaa itselleen tarpeeksi konkreettisten tavoitteita, jolloin niihin on helpompi päästä. Hyvän tulevaisuuden rakentaminen on omista asenteista kiinni.

Teos on täynnä esimerkkejä ja tarinoita elävästä elämästä, jotka koskettavat ja tekevät kirjasta elävän. Kirja on sujuvasti kirjoitettu opas, josta jokainen löytää vinkkejä omaan elämäänsä.

Kirja sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita itsensä kehittämisestä ja elämänilon löytämisestä.

Kirjan nimi
Kustantaja
Painovuosi
Sivumärä
Hinta
Elämisen vimma ja syvä ilo
Minerva Kustannus Oy
2014
266 sivua
29,90 euroa

 

 

 

 

 

Jos pidit jutusta, klikkaa tykkää-nappia ja jaa artikkeli eteenpäin kavereillesi.

Oliko artikkeli kiinnostava?

Mainos
Mainos
Tekstimainonnalla tavoitat lukijat!

Tämä mainospaikka tavoittaa lähes kaikki artikkelien ja kolumnien lukijat tehokkaasti.

Käytä tätä mainospaikkaa, kun

  • haluat erottua joukosta,
  • saavuttaa uutta yleisöä ja
  • saada asiasi helposti perille.

Kokeile nyt ja kysy tarjousta! Ota meihin yhteyttä osoitteessa: toimitus@kollega.fi.

Lisätietoja mainoksesta löydät: https://kollega.fi/mediatiedot/

(Tämä mainospaikka on varattu työelämään ja työhyvinvointiin liittyville tuotteille ja palveluille. Mikäli mainospaikka kiinnostaa sinua, ota yhteyttä. Lue lisää.)

Kommentoi, keskustele tai anna palautetta ylläolevasta artikkelista!

Kommentoi, keskustele tai anna palautetta ylläolevasta artikkelista!

(Pakollinen, mutta vain etunimi julkaistaan.)

(Pakollinen. Ei julkaista.)