KIRJABLOGI

Mainos
TEKSTI MARJA KASANEN | 26.2.2014 | KOLLEGA.FI
Syväsukellus omaan itseen

Ihmiset ovat kautta aikojen ihailleet karismaattisia henkilöitä, jotka saavat joukot innostumaan ja asiat tapahtumaan. Harva kuitenkaan ajattelee, että karismataitoja voisi opetella. Kyllä voi, sanoo Maaretta Tukiainen, joka on kirjoittanut kirjan karismasta.

Kirjassaan Egosta fantasmagoon mediavaikuttaja, kasvatustieteen maisteri, muotoilija ja life coach MaarettaTukiainen rikkoo karisman myyttejä ja kertoo, mistä karisma oikein muodostuu. Karisma ei ole synnynnäinen ominaisuus, vaan jokainen voi Tukiaisen mukaan opetella ja hioa karismataitojaan. Ensiksi täytyy kuitenkin oppia tuntemaan oma itsensä eli fantasmagonsa. Fantasmagolla Tukiainen tarkoittaa todellista itseä, joka sisältää sekä vahvuutemme että varjopuolemme. Ilman näiden puolien hyväksymistä emme pysty kasvamaan henkisesti emmekä vapauttamaan karismaa käyttömme.

Kirja jakautuu kuuteen näytökseen, joista kolme nousee keskeiseen osaan. Ensimmäisessä näytöksessä käydään läpi karismaan liittyvät myytit ja rikotaan ne yksi kerrallaan.

Toinen näytös käsittelee varjojamme. Tämä osa on raskaan sarjan syväsukellus omaan itseen, sillä lukuihin liittyvät tehtävät ravistelevat lukijaansa perinpohjaisesti.

Kolmannessa näytöksessä käsitellään karisman kahdeksaa ulottuvuutta eli karismataitoja ja perehdytään niihin omakohtaisesti harjoituksia ja tehtäviä tekemällä.

Egosta fantasmagoon -kirja antaa paljon ajateltavaa. Kirjassa on runsaasti tarinoita ja esimerkkejä, jotka siivittävät ja keventävät yli 300-sivuisen teoksen lukemista. Kirjan lukemiseen kannattaa kuitenkin varata aikaa, sillä kirjassa on paljon omaksuttavaa.

Kirja sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita itsensä kehittämisestä tai haluavat uusia näkökulmia itsensä ja muiden johtamiseen.

Kirjan nimi
Kustantaja
Painovuosi
Sivumärä
Hinta
Egosta fantasmagoon
Talentum
2013
356 sivua
45 euroa

 

 

 

 

 

Oliko artikkeli kiinnostava?

Mainos
Mainos
Tekstimainonnalla tavoitat lukijat!

Tämä mainospaikka tavoittaa lähes kaikki artikkelien ja kolumnien lukijat tehokkaasti.

Käytä tätä mainospaikkaa, kun

  • haluat erottua joukosta,
  • saavuttaa uutta yleisöä ja
  • saada asiasi helposti perille.

Kokeile nyt ja kysy tarjousta! Ota meihin yhteyttä osoitteessa: toimitus@kollega.fi.

Lisätietoja mainoksesta löydät: https://kollega.fi/mediatiedot/

(Tämä mainospaikka on varattu työelämään ja työhyvinvointiin liittyville tuotteille ja palveluille. Mikäli mainospaikka kiinnostaa sinua, ota yhteyttä. Lue lisää.)

Kommentoi, keskustele tai anna palautetta ylläolevasta artikkelista!

Kommentoi, keskustele tai anna palautetta ylläolevasta artikkelista!

(Pakollinen, mutta vain etunimi julkaistaan.)

(Pakollinen. Ei julkaista.)