PÄÄTOIMITTAJALTA

Mainos
MARJA KASANEN KUVA STUDIO ADESSA | 18.12.2013 | KOLLEGA.FI
Kohti uutta vuotta

Kun vuosi on nyt lopuillaan, on hyvä hetki kääntää katse menneen vuoden tapahtumiin ja miettiä, mitä kaikkea omassa elämässä on ehtinyt tapahtua.

Vuoteen mahtuu niin onnistumisia kuin epäonnistumisia. Mutta yksikään yritys ei mene hukkaan, sillä kaikesta oppii jotakin – jos ei muuta, niin ainakin sen, mistä ei elämässään pidä. Loppuvuodesta kannattaakin olla itselleen armollinen, sillä vuodenvaihteen jälkeen voi taas aloittaa alusta. Itse nautin uuden vuodesta juuri sen vuoksi, että silloin pääsee kääntämään ikään kuin uuden lehden elämässään.

Ennen uuden vuoden viettoa pohdimme vielä lehdessämme joulun taikaa. Joulu on hyvän tahdon aikaa, joka saa meistä parhaat puolet esille. Joulun aikaan pysähdymme pohtimaan sisimpäämme ja sitä, mikä elämässä on tärkeää, kuten Kaija Pitkäniemi kirjoittaa Coaching-palstalla. Kolumnissaan Pitkäniemi käsittelee arvoja, ja niiden suurta merkitystä elämäämme.

Antaminen ja saaminen on aiheena Hyvinvointi-blogissa, jossa Pirkko Tavaila pohtii lahjan määritelmää. Jos kaikkea kokemaansa pitäisi lahjana, näkökulma elämään muuttuisi ratkaisevasti.

Vierailija-blogissa kirjoittaa tällä kertaa Leena Vänni, joka käsittelee istumisen haittoja ja liikkumisen ihanuutta.

Intuition voimasta on kyse lehtemme henkilöhaastattelussa, jossa Heli Heiskanen valottaa elämänpolkuaan ja työuraansa. Psykologina, kouluttajana ja energiahoitajana toimiva Heiskanen on ehtinyt elämässään paljon. Heiskanen on toiminut niin sosiaalityöntekijänä kuin työterveyspsykologina ja hyvinvointi-keskuksen johtajana. Tätä nykyä hän keskittyy lähinnä kouluttajan tehtäviin. Erikoista Heiskasen elämässä on ollut se, että jokaisen uravalinnan takana on ollut intuitio, joka on vienyt hänet aina oikeaan suuntaan.

Olethan muistanut osallistua kilpailuumme, jossa kysymme, miten piristät työpäivääsi? Vastaamalla voit voittaa kosketusnäyttösormikkaat. Kaikkien vastanneiden kesken arvomme kaksi sormikasparia. Vastausaikaa on 29.12. saakka.

Lehtemme pitää nyt joulutaukoa ja seuraavat jutut ilmestyvät keskiviikkona 15. tammikuuta. Jo sitä ennen, heti vuodenvaihteessa julkaisemme tammikuun energiakuvan ja 2.1. julkistamme tämänkertaisen kyselykilpailun voittajat. Uusi kilpailu luvassa myöhemmin tammikuussa. Tilaa uutiskirje, niin pysyt ajan tasalla.

Juhlavaa jouluaikaa ja energistä uutta vuotta 2014!

Marja Kasanen
päätoimittaja

Oliko artikkeli kiinnostava?

Mainos
Mainos
Tekstimainonnalla tavoitat lukijat!

Tämä mainospaikka tavoittaa lähes kaikki artikkelien ja kolumnien lukijat tehokkaasti.

Käytä tätä mainospaikkaa, kun

  • haluat erottua joukosta,
  • saavuttaa uutta yleisöä ja
  • saada asiasi helposti perille.

Kokeile nyt ja kysy tarjousta! Ota meihin yhteyttä osoitteessa: toimitus@kollega.fi.

Lisätietoja mainoksesta löydät: https://kollega.fi/mediatiedot/

(Tämä mainospaikka on varattu työelämään ja työhyvinvointiin liittyville tuotteille ja palveluille. Mikäli mainospaikka kiinnostaa sinua, ota yhteyttä. Lue lisää.)

Kommentoi, keskustele tai anna palautetta ylläolevasta artikkelista!

Kommentoi, keskustele tai anna palautetta ylläolevasta artikkelista!

(Pakollinen, mutta vain etunimi julkaistaan.)

(Pakollinen. Ei julkaista.)