PÄÄTOIMITTAJALTA

Mainos
MARJA KASANEN KUVA TUULA HEIKKINEN | 6.11.2013 | KOLLEGA.FI
Järjestys luo tilaa

Nykyelämä haastaa meitä monella tapaa ja vaatii meiltä uusia selviytymistaitoja. Yksi niistä on kyky selviytyä paljoudesta. Kun kalenteri pursuaa menoja, sähköposti huutaa täyttymistään, paperipinot kasvavat työpöydällä ja kotikin on kaaoksessa, on mieli yhtä sekamelskaa. Tavaranpaljous ja hallitsematon ajankäyttö aiheuttavat meille stressiä, riittämättömyyden tunnetta ja vievät energiaa.

Vaikka kyky selviytyä paljoudesta ei ole synnynnäistä, sitä voi kuitenkin opetella. Jos yksin opettelu tuntuu vaikealta, voi avuksi kutsua ammattijärjestäjän, joka luo koteihin, toimistoihin ja kalenteriin tilaa, järjestystä ja selkeyttä. Lehden pääjutussa haastattelemme ammattijärjestäjä Elina Alasentietä, joka kertoo meille työstään yritysmaailmassa. Jutussa annetaan myös vinkkejä muun muassa sähköpostin hallintaan.

Tasapainon avaimet -palstalla käsitellään tällä kertaa varsin yleisesti esiintyvää ylimielisyyden kompastuskiveä ja sen ilmenemismuotoja. Jutusta annetaan lisäksi vinkkejä ylimielisyyden selättämiseen. Vierailja-blogissa puolestaan astrologi Maarit Laurento tarkastelee artikkelissaan lähivuosisatoja yhteiskunnallisen ajan näkökulmasta ja pohtii muun muassa aikamme kriisejä. Toinen Vierailija-blogin kirjoittaja on Cristina Andersson, joka käsittelee mielenkiintoisessa jutussaan robotisaation vaikutusta elämäämme.

Lehtemme 1-vuotissynttäreiden kunniaksi avaamme uuden Kollega.fi testaa -palstan, joka tutkii ja testaa kaikkia mahdollisia hyvinvointiin ja työhyvinvointiin liittyviä palveluita, tuotteita, laitteita ja tapahtumia. Ensimmäisessä jutussa testaamme aromaterapiaa, joka sopii kaamosajan väsymyksen hoitoon.

Olethan muistanut vastata juhlakilpailuumme, jossa kysymme mistä lehden jutusta pidit eniten ja mistä haluaisit jatkossa lukea. Vastaamalla voit voittaa 150 euron arvoisen coaching-session. Vastausaikaa 1.12. saakka.

Uudet jutut ilmestyvät taas kahden viikon kuluttua keskiviikkona.
Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajan tasalla.

Virkeää työpäivää!

Marja Kasanen
päätoimittaja

Oliko artikkeli kiinnostava?

Mainos
Mainos
Tekstimainonnalla tavoitat lukijat!

Tämä mainospaikka tavoittaa lähes kaikki artikkelien ja kolumnien lukijat tehokkaasti.

Käytä tätä mainospaikkaa, kun

  • haluat erottua joukosta,
  • saavuttaa uutta yleisöä ja
  • saada asiasi helposti perille.

Kokeile nyt ja kysy tarjousta! Ota meihin yhteyttä osoitteessa: toimitus@kollega.fi.

Lisätietoja mainoksesta löydät: https://kollega.fi/mediatiedot/

(Tämä mainospaikka on varattu työelämään ja työhyvinvointiin liittyville tuotteille ja palveluille. Mikäli mainospaikka kiinnostaa sinua, ota yhteyttä. Lue lisää.)

Kommentoi, keskustele tai anna palautetta ylläolevasta artikkelista!

Kommentoi, keskustele tai anna palautetta ylläolevasta artikkelista!

(Pakollinen, mutta vain etunimi julkaistaan.)

(Pakollinen. Ei julkaista.)