PÄÄTOIMITTAJALTA

Mainos
MARJA KASANEN KUVA TUULA HEIKKINEN | 23.10.2013 | KOLLEGA.FI
Täysi vuosi takana

Kun työ vie mennessään, siihen uppoutuu täysillä eikä ajankulua edes huomaa. Pienet vastoinkäymiset eivät tahtia haittaa, vaan ne pikemminkin sisuunnuttavat onnistumaan entistä paremmin. Tällaista työn huumaa kutsutaan työn imuksi, jota koetaan suomalaisissakin työpaikoissa yllättävän paljon. Työn imulla on myönteinen merkitys koko työyhteisöön, sillä sitä voi tartuttaa työkavereihinsa.

Työn imusta ja siihen vaikuttavista tekijöistä kerromme lehden pääjutussa, jossa käsittelemme myös palautumista sekä annamme vinkkejä oman hyvinvoinnin lisäämiseen.

Työn imua olemme kokeneet myös lehden toimituksessa viimeisen vuoden ajan. Kuun vaihteessa Kollega.fi näet täyttää yhden vuoden. Juhlapäivää vietämme työn merkeissä, kuten lehden linjaan sopii. Vuosi on kulunut kuin siivillä työhön uppoutuen ja parasta mahdollista lehteä teille lukijoille tehden. Vuodessa juttuja on jo ehtinyt kertyä aikamoinen määrä, ja niitä pääset helposti selaamaan aikajärjestyksessä kunkin artikkelin, pastan tai blogin kohdalta. Olethan huomannut, että artikkelien lopussa on kommentointimahdollisuus. Otamme avosylin vastaan toivomuksia, kommentteja ja juttuvinkkejä.

Palstoillamme on jälleen paljon uusia juttuja. Coaching-palstalla kerrotaan tällä kertaa asiantuntijan matkasta uudelle urapolulle. Elämä järjestykseen -palstalla taasen pohditaan kansallista kaamoksen kauhistelua ja vaihtoehtoista asennetta asiaan. Hyvinvointi-blogissa puolestaan käsitellään vaiston käyttöä järjen sijaan. Vierailija-blogissa kirjoittaa tällä kertaa Leena Vänni, joka pohtii, miten hankalaa on arvioida omia taitojaan.

Kilpailumme, jossa kysyimme hyvän työkaverin ominaisuuksia, päättyi sunnuntaina. Saimme lähes 800 vastausta! Enemmistön mielestä hyvä työkaveri on luotettava, reilu, avulias, kannustava, lojaali, positiivinen, ystävällinen, avoin, empaattinen ja huumorintajuinen. Hyviä ominaisuuksia kaikki tyyni. Nordqvistin teelahjapaketin voitti Tarja Puustinen Helsingistä. Onnea Tarjalle ja kiitokset kaikille osallistujille!

Uusi kilpailu käynnistyy saman tien. 1-vuotisjuhlan kunniaksi kysymmekin mistä lehden jutusta pidit eniten ja mistä haluaisit jatkossa lukea? Vastaamalla voit voittaa Intuitivo Oy:n 150 euron arvoisen coaching-session. Kannattaa osallistua!

Uudet jutut julkaisemme jälleen kahden viikon kuluttua. Tilaa uutiskirje pysyäksesi ajan tasalla!

Tarmokasta työpäivää!

Marja Kasanen
päätoimittaja

Oliko artikkeli kiinnostava?

Mainos
Mainos
Tekstimainonnalla tavoitat lukijat!

Tämä mainospaikka tavoittaa lähes kaikki artikkelien ja kolumnien lukijat tehokkaasti.

Käytä tätä mainospaikkaa, kun

  • haluat erottua joukosta,
  • saavuttaa uutta yleisöä ja
  • saada asiasi helposti perille.

Kokeile nyt ja kysy tarjousta! Ota meihin yhteyttä osoitteessa: toimitus@kollega.fi.

Lisätietoja mainoksesta löydät: https://kollega.fi/mediatiedot/

(Tämä mainospaikka on varattu työelämään ja työhyvinvointiin liittyville tuotteille ja palveluille. Mikäli mainospaikka kiinnostaa sinua, ota yhteyttä. Lue lisää.)

Tätä artikkelia on kommentoitu yhden kerran.

  1. Outi kommentoi 24.10.2013 klo 11.32
    Kiitos hyvästä lehdestä! Pidän lehden positiivisesta asenteesta, jutuista, taitosta, kommentointimahdollisuuksista; lehti kuvastaa hyvin tätä aikaa omasta kiinnostavasta näkökulmastaan. Itselleni työ on hyvin tärkeä alue elämääni ja mielestäni niin pitääkin olla. Uskon vahvasti jokaisen mahdollisuuteen muokata omia ajatuksiaan ja elämäänsä ajatuksillaan ja teoillaan. Kollega näyttää pehmeän ja intensiivisen lähestymistavan. Yhden viisteen ankarasta maailmasta. Onnea Kollegalle!

Kommentoi, keskustele tai anna palautetta ylläolevasta artikkelista!

Kommentoi, keskustele tai anna palautetta ylläolevasta artikkelista!

(Pakollinen, mutta vain etunimi julkaistaan.)

(Pakollinen. Ei julkaista.)