PÄÄTOIMITTAJALTA

Mainos
MARJA KASANEN KUVA TUULA HEIKKINEN | 11.9.2013 | KOLLEGA.FI
Työ kulkee mukana

Nykymaailmassa asiantuntijatyö ei ole enää paikkaan tai aikaan sidottua. Työ kulkee mukana läppärissä tai tabletilla nettiyhteyksien avulla ja kontaktit hoituvat kätevästi skypen avulla. Tämä luo edellytykset vapaaseen työskentelyyn ja uran luontiin vaikka maailman äärissä.

Hyvä esimerkki nykytekniikan hyödyntäjästä ”maailman äärissä” on Erika Sauer, joka asuu suurlähettiläsmiehensä kanssa Indonesiassa. Suurlähettilään puolison velvollisuuksien lisäksi Sauer hoitaa omaa tutkijan ja konsultin työtään joustavasti verkkoyhteyksien välityksellä. Kauppatieteiden tohtoriksi väitellyt Sauer on myös filosofian maisteri ja dosentti. Monessa maassa asunut Sauer kertoo lehtemme henkilöhaastattelussa urastaan ja työntäyteisestä arjestaan Jakartan asemapaikassa.

Viime viikkojen hallitsevana puheenaiheena on ollut Nokia. Lehtemme on tarttunut aiheeseen ajan näkökulmasta. Vierailija-blogissa astrologi Maarit Laurento analysoi Time Coachingin avulla Nokian menneisyyttä ja peilaa sitä nykytapahtumiin.

Tasapainon avaimet -palstalla käsitellään keinoja vuorovaikutustaitojen parantamiseen. Jutussa esitellään neljä askelta, joiden hyödyntäminen lisää onnistumista arjen tilanteissa. Vuorovaikutuksen aihepiirissä liikutaan myös Työelämän psykologiaa -palstalla, jossa pohditaan tervehtimisen merkitystä eri kulttuureissa ja työyhteisöissä. Sana hallussa -palstalla taasen ihmetellään, miksei viestintä toimi kuin sattumalta. Kirjapalstalla puolestaan arvioidaan vastikään ilmestynyt Tuija Metsäahon kirjoittama Työelämän toimivat tekstit -opaskirja.

Olethan muistanut vastata kilpailuumme, jossa kysymme, minkälainen olisi ihannetyöpaikkasi. Vastaamalla voit voittaa Hoitohuone Amankan 70 euron arvoisen lahjakortin, jolla saa ekologisia kauneus- ja hyvinvointihoitoja. Vastausaikaa on sunnuntaihin 22.9. asti.

Lehtemme uudet jutut ilmestyvät jälleen kahden viikon kuluttua keskiviikkona. Tilaa uutiskirjeemme pysyäksesi ajan tasalla.

Tarmokasta työpäivää!

Marja Kasanen
päätoimittaja

Oliko artikkeli kiinnostava?

Mainos
Mainos
Tekstimainonnalla tavoitat lukijat!

Tämä mainospaikka tavoittaa lähes kaikki artikkelien ja kolumnien lukijat tehokkaasti.

Käytä tätä mainospaikkaa, kun

  • haluat erottua joukosta,
  • saavuttaa uutta yleisöä ja
  • saada asiasi helposti perille.

Kokeile nyt ja kysy tarjousta! Ota meihin yhteyttä osoitteessa: toimitus@kollega.fi.

Lisätietoja mainoksesta löydät: https://kollega.fi/mediatiedot/

(Tämä mainospaikka on varattu työelämään ja työhyvinvointiin liittyville tuotteille ja palveluille. Mikäli mainospaikka kiinnostaa sinua, ota yhteyttä. Lue lisää.)

Kommentoi, keskustele tai anna palautetta ylläolevasta artikkelista!

Kommentoi, keskustele tai anna palautetta ylläolevasta artikkelista!

(Pakollinen, mutta vain etunimi julkaistaan.)

(Pakollinen. Ei julkaista.)