PÄÄTOIMITTAJALTA

Mainos
MARJA KASANEN KUVA ERKKI KASANEN | 31.7.2013 | KOLLEGA.FI
Kesäterässä

Kesä ei ole vielä loppunut, vaikka kesäloma on monella jo takana. Takana ovat myös leppoisat kesäpäivät ilman suunnitelmia, mökkeily, aurinkoiset golfkierrokset, romaanien lukeminen ja aikatauluton elämä. Parasta kesälomassa onkin suunnittelematon elämä, että voi lähteä hetken päähänpistosta vaikka kaupungille kahvilaan tai uimarannalle uimaan, jos huvittaa.

Työhön paluu ei aina sujukaan ihan helposti, sillä elimistö ei hetkessä totu uuteen rytmiin. Syyskauden ensimmäisessä lehdessämme käsittelemmekin työhön paluuta ja sen eri vaiheita jutussa, jossa on työterveyspsykologi Sirkku Kivistön antamia vinkkejä onnistuneeseen lomaltapaluuseen.

Henkilöjutussa tutustumme Pirkko Tavailaan, joka löysi ihannetyönsä vasta aikuisena. Health coachiksi muutama vuosi sitten opiskellut Tavaila ehti tehdä pitkän kaupallisen työuran pankkialalla sekä markkinoinnin, mainonnan, myynnin ja viestinnän parissa ennen kuin löysi elämäntehtävänsä hyvinvoinnin parista. Tavaila alkaa myös kirjoittaa säännöllisesti Hyvinvointi-blogiimme, josta voit lukea hänen ensimmäisen energiasta kertovan juttunsa. Siinä käsitellään muun muassa erilaisia energiataajuuksia ja miten niihin voi vaikuttaa.

Lomaltapaluuta käsitellään myös Elämä järjestykseen -palstalla, jossa pohditaan lomakulissien ja todellisuuden välistä kuilua. Työelämän psykologiaa -palstalla puolestaan pohditaan kiireettömästi vietetyn loman innoittamana tekemisen ja olemisen tilaa. Coaching-palstalla kerrotaan tällä kertaa työuupumuksen partaalla olleesta myyntipäälliköstä, joka löysi uudet mahdollisuudet vanhasta työpaikastaan valmennuksen avulla. Vierailija-blogissa Leena Vänni taasen pohtii omakohtaisten kokemuksien kautta elämän rajallisuutta ja työnteon mielekkyyttä. Lisäksi Kirjapalstalla arvioidaan englanniksi kirjoitettua kirjaa meditaatiosta tieteen näkökulmasta.

Lehtemme jutut ilmestyvät syyskaudella tuttuun tapaan kahden viikon välein keskiviikkoisin. Pysy ajan tasalla tilaamalla uutiskirjeemme.

Energistä elokuun alkua!

Marja Kasanen
päätoimittaja

Oliko artikkeli kiinnostava?

Mainos
Mainos
Kaipaatko tukea itsesi tai muiden johtamiseen, esihenkilö tai projektipäällikkö?

Kaipaatko uusia näkökulmia? Tökkiikö tiimisi toiminta? Tahdotko vahvistaa valmentavan johtamisen taitojasi?

Osallistu esihenkilöille ja projektipäälliköille tarkoitettuihin etäcoachausryhmiin, jossa saat yksilöcoachausta ryhmässä.

Ryhmässä (jossa max 6 henkilöä)

  • saat coachausta omissa tavoitteissasi
  • pääset sparraamaan muita
  • kehityt valmentavan johtamisen taidoissa.

Lähde mukaan innostavalle kehittymismatkalle! Ryhmiä myös uusille esihenkilöille ja projektipäälliköille.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: https://www.laurasundell.fi/ryhmat/

Laura Sundell, sertifoitu business coach, DI

laura@laurasundell.fi  +358 45 657 9608

(Tämä mainospaikka on varattu työelämään ja työhyvinvointiin liittyville tuotteille ja palveluille. Mikäli mainospaikka kiinnostaa sinua, ota yhteyttä. Lue lisää.)

Kommentoi, keskustele tai anna palautetta ylläolevasta artikkelista!

Kommentoi, keskustele tai anna palautetta ylläolevasta artikkelista!

(Pakollinen, mutta vain etunimi julkaistaan.)

(Pakollinen. Ei julkaista.)