PÄÄTOIMITTAJALTA

Mainos
MARJA KASANEN KUVA TUULA HEIKKINEN | 12.6.2013 | KOLLEGA.FI
Kesäloma mielessä

Suomen suvi on nyt parhaimmillaan ja keskikesän juhla on kohta ovella. Juhannuksesta moni aloittaakin hyvin ansaitun lomansa ja lähtee mökille akkujaan lataamaan. Lomalla onkin ihanaa unohtaa kaikki työhön liittyvä ja istuskella kaikessa rauhassa laiturin nokassa, lukea kirjoja tai puuhailla mukavien asioiden parissa.

Ennen lomille lähtöä käsittelemme kevätkauden viimeisessä lehdessämme hyvää itsetuntoa, joka ei monellekaan meistä ole ihan itsestään selvä juttu. Hyvä itsetunto on kuitenkin arvokas ominaisuus, jonka avulla ihminen pystyy toteuttamaan ydinminäänsä. Useimmiten ihmiset kuitenkin tuomitsevat itseään pienistäkin mokista, ja kärsivät aivan turhaan huonosta itsetunnosta, sanoo psykologi Tony Dunderfelt. Haastattelussaan Dunderfelt kertoo miten omaa negatiivista puhettaan voi hillitä ja antaa hyviä neuvoja itsetunnon kohottamiseksi.

Kesäisissä tunnelmissa ollaan Vierailija-blogissa, jossa Leena Vänni kertoo kesäharjoittelijoiden piristävästä vaikutuksesta työpaikan arkeen. Tasapainon avaimet -palstalla puolestaan neuvotaan, miten voi saada kesäänsä iloa ja kepeyttä aidon leikin avulla. Sana hallussa -palstalla taasen pohditaan työnteon vaikeutta, kun asiantuntematon mestari pistää lusikkansa soppaan.

Olethan huomannut kesäkilpailumme, jossa tiedustellaan, miten pääset irti työhuolistasi ja rentoudut lomallasi. Vastaamalla voit voittaa itsellesi Gollan kesäisen kännykkäkotelon. Kannattaa osallistua, sillä koteloita on jaossa kolme kappaletta. Vastausaikaa on 30.6. asti.

Lehtemme on kesälomalla heinäkuun loppuun asti ja syyskauden ensimmäinen numero ilmestyy heinä-elokuun vaihteessa keskiviikkona 31.7. Silloin on luvassa muun muassa henkilöjuttu kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin valmentaja Pirkko Tavailasta sekä case-juttu uupuneesta myyntipäälliköstä, joka löysi elämänilonsa coachingin avulla.

Aurinkoisia kesäpäiviä!

Marja Kasanen
Päätoimittaja

Oliko artikkeli kiinnostava?

Mainos
Mainos
Tekstimainonnalla tavoitat lukijat!

Tämä mainospaikka tavoittaa lähes kaikki artikkelien ja kolumnien lukijat tehokkaasti.

Käytä tätä mainospaikkaa, kun

  • haluat erottua joukosta,
  • saavuttaa uutta yleisöä ja
  • saada asiasi helposti perille.

Kokeile nyt ja kysy tarjousta! Ota meihin yhteyttä osoitteessa: toimitus@kollega.fi.

Lisätietoja mainoksesta löydät: https://kollega.fi/mediatiedot/

(Tämä mainospaikka on varattu työelämään ja työhyvinvointiin liittyville tuotteille ja palveluille. Mikäli mainospaikka kiinnostaa sinua, ota yhteyttä. Lue lisää.)

Kommentoi, keskustele tai anna palautetta ylläolevasta artikkelista!

Kommentoi, keskustele tai anna palautetta ylläolevasta artikkelista!

(Pakollinen, mutta vain etunimi julkaistaan.)

(Pakollinen. Ei julkaista.)