PÄÄTOIMITTAJALTA

Mainos
MARJA KASANEN KUVA TUULA HEIKKINEN | 15.5.2013 | KOLLEGA.FI
Tavoitteet haussa

Meillä jokaisella on haaveita ja toiveita, joita haluaisimme elämässämme toteuttaa. Jotkut niistä ovat pienempiä, toiset taas isompia. Oletko koskaan tavoitteisiin pyrkiessäsi tullut ajatelleeksi, ovatko haaveet todella sinun omiasi vai ovatko ne syntyneet kenties vanhempiesi tai kavereittesi vaikutuksesta? Itse ainakin olen havahtunut siihen, että olen välillä toteuttanut muiden asettamia toiveita omieni sijaan.

Meillä on vahva kasvatettu minä, jonka tavoitteet ovat opittuja ja sisäistettyjä malleja, kertoo psykologi Tony Dunderfelt. Nämä kasvatetun minän tavoitteet voivat viedä meidät kauas omista unelmistamme, ellemme uskalla kuunnella ydinminäämme. Lehtemme haastattelussa Dunderfelt kertoo tahtomisesta ja tavoitteista, joita selvittämällä elämäänsä saa selkeyttä ja suuntaa.

Tavoitteita sivutaan myös Coaching-palstalla, jossa käsitellään mielenkiintoinen case IT-asiantuntijan kehityksestä ja uraharppauksesta suurempiin saappaisiin. Sana hallussa -palstalla taasen pohditaan, miksi kirjoittamiselle ei koskaan jää tarpeeksi aikaa.

Vierailija-blogissa kirjoittaa tällä kertaa Antti Kylliäinen, joka pohtii kolumnissaan syvällisesti suvaitsevaisuutta.

Olethan käynyt vastaamassa kilpailuumme, jossa kysymme, onko sinulla ollut työurasi aikana hyvää esimiestä ja millaisia ominaisuuksia hänessä arvostat. Vastaamalla voit voittaa kirjapalkinnon. Vastausaikaa on 26.5. saakka.

Seuraavat jutut ilmestyvät jälleen kahden viikon päästä keskiviikkona toukokuun viimeisellä viikolla.

Kesäistä työpäivää!

Marja Kasanen
Päätoimittaja

Oliko artikkeli kiinnostava?

Mainos
Mainos
Tekstimainonnalla tavoitat lukijat!

Tämä mainospaikka tavoittaa lähes kaikki artikkelien ja kolumnien lukijat tehokkaasti.

Käytä tätä mainospaikkaa, kun

  • haluat erottua joukosta,
  • saavuttaa uutta yleisöä ja
  • saada asiasi helposti perille.

Kokeile nyt ja kysy tarjousta! Ota meihin yhteyttä osoitteessa: toimitus@kollega.fi.

Lisätietoja mainoksesta löydät: https://kollega.fi/mediatiedot/

(Tämä mainospaikka on varattu työelämään ja työhyvinvointiin liittyville tuotteille ja palveluille. Mikäli mainospaikka kiinnostaa sinua, ota yhteyttä. Lue lisää.)

Kommentoi, keskustele tai anna palautetta ylläolevasta artikkelista!

Kommentoi, keskustele tai anna palautetta ylläolevasta artikkelista!

(Pakollinen, mutta vain etunimi julkaistaan.)

(Pakollinen. Ei julkaista.)