PÄÄTOIMITTAJALTA

Mainos
MARJA KASANEN KUVA TUULA HEIKKINEN | 3.4.2013 | KOLLEGA.FI
Voimavarat käyttöön

Meissä jokaisessa piilee paljon potentiaalia, joka jää yleensä huomaamatta.  Liian usein näemme vain esteitä ja huolia, emmekä huomaa sisäistä luovuuttamme ja luontaisia taitojamme ratkaista ongelmia.

Avain voimavarojen löytymiseen on itsetuntemuksen kehittämisessä, jolla voi parantaa koko elämäänsä. Kun omat taitonsa havaitsee, huomaa, että onnistuu vaikka missä.

Onnistumisen tärkeydestä ja omien voimavarojen käytöstä kertoo psykologi Tony Dunderfelt lehtemme pääjutussa. Haastattelussa Dunderfelt valottaa muun muassa onnistumisen tasoja ja väärinymmärrettyä positiivista ajattelua. Lisäksi hän antaa pari käytännön harjoitusta, joiden avulla voi lisätä itsetuntemustaan ja ottaa pikatauon työpäivän lomassa.

Työn iloa -blogissa käsitellään tällä kertaa varhaisen välittämisen mallin aiheuttamia vaatimuksia esimiehille sekä koko mallin päivitystarpeita. Työelämän psykologiaa -palstalla taasen pohditaan oman panoksen antamisen tärkeyttä yhteisen tavoitteiden saavuttamiseksi. Elämä järjestykseen -palstalla puolestaan kerrotaan tositarina kirjatulvasta ja sen oivallisesta voittamisesta

Kannattaa käydä katsomassa myös viime viikolla Coaching-palstalla ilmestynyt juttu, joka kertoo piilossa olleiden unelmien löytämisestä ja niiden toteuttamisesta.

Olethan huomannut myös huhtikuun energiakuvan. Kuvan leskenlehti ja perhonen antavat toivoa kevään tulolle.

Lehdessämme on jälleen uusi kilpailu. Kysymme tällä kertaa, mikä sinua motivoi työssäsi? Käy vastaamassa ja voita kirjapalkinto! Vastausaikaa on 28.4. saakka.

Seuraavat jutut ilmestyvät jälleen kahden viikon kuluttua. Ensi viikon keskiviikkona kannattaa kuitenkin käydä Tasapainon avaimet -palstalla, jonne on luvassa uusi juttu.

Innostavaa työpäivää!

Marja Kasanen
Päätoimittaja

Oliko artikkeli kiinnostava?

Mainos
Mainos
Tekstimainonnalla tavoitat lukijat!

Tämä mainospaikka tavoittaa lähes kaikki artikkelien ja kolumnien lukijat tehokkaasti.

Käytä tätä mainospaikkaa, kun

  • haluat erottua joukosta,
  • saavuttaa uutta yleisöä ja
  • saada asiasi helposti perille.

Kokeile nyt ja kysy tarjousta! Ota meihin yhteyttä osoitteessa: toimitus@kollega.fi.

Lisätietoja mainoksesta löydät: https://kollega.fi/mediatiedot/

(Tämä mainospaikka on varattu työelämään ja työhyvinvointiin liittyville tuotteille ja palveluille. Mikäli mainospaikka kiinnostaa sinua, ota yhteyttä. Lue lisää.)

Kommentoi, keskustele tai anna palautetta ylläolevasta artikkelista!

Kommentoi, keskustele tai anna palautetta ylläolevasta artikkelista!

(Pakollinen, mutta vain etunimi julkaistaan.)

(Pakollinen. Ei julkaista.)