PÄÄTOIMITTAJALTA

Mainos
MARJA KASANEN KUVA TUULA HEIKKINEN | 9.1.2013 | KOLLEGA.FI
Suunnitelmia uuteen vuoteen

Uudenvuodenlupaukset kuuluvat vuoden alkuun. Itse en ole niitä koskaan tehnyt. Nautin ennemminkin siitä, että vuoden alussa kaiken voi aloittaa tyhjältä pöydältä ja jättää vanhat asiat taakseen. Siinä sivussa voi tehdä korkealentoisia suunnitelmia vuoden varalle – ottamatta kuitenkaan liikaa stressiä niiden toteuttamisesta.

Omissa suunnitelmissani on Kollega.fi-verkkolehden jatkuva kehittäminen yhdessä kirjoittajien ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa. Lehti elää ja muuntuu kaiken aikaa eikä se ole koskaan valmis. Uusia palstoja ja blogeja tulee tämän vuoden aikana varmasti lisää sekä muitakin uusia elementtejä on suunnitteilla.

Uuden suunnittelu kuuluu työelämään ja siitä kertoo myös henkilöjuttumme haastateltava Tiina Lähteenoja-Niemelä, joka toimii Haaga-Perhon johtajana. Jutussa hän kertoo muun muassa laajan yhteistyöhankkeen suunnittelusta, johtamisen haasteista ja työn innostavuudesta.

Elämä järjestykseen -palstalla pohdimme uudenvuodenlupauksien tekemistä ja niiden toteuttamisen vaikeutta. Jutussa annetaan myös hyviä neuvoja, miten tavoitteet voidaan saavuttaa. Työelämän psykologiaa -palstalla puolestaan käsittelemme naisten liiallisia vaatimuksia itseään kohtaan uran ja kodin puristuksessa. Työn iloa -blogissa taasen kerrotaan, miten työhyvinvoinnin strategisella johtamisella säästetään rahaa.

Olethan huomannut myös viime viikolla Coaching-palstalla ilmestyneen jutun, jossa esitellään mihin kaikkeen coachingia voi käyttää.

Uusia juttuja luvassa jälleen kahden viikon kuluttua keskiviikkona, mutta väliviikollakin julkaistaan materiaalia. Pysy ajan tasalla tilaamalla itsellesi uutiskirje.

Innostavaa työpäivää!

Marja Kasanen
Päätoimittaja

Oliko artikkeli kiinnostava?

Mainos
Mainos
Tekstimainonnalla tavoitat lukijat!

Tämä mainospaikka tavoittaa lähes kaikki artikkelien ja kolumnien lukijat tehokkaasti.

Käytä tätä mainospaikkaa, kun

  • haluat erottua joukosta,
  • saavuttaa uutta yleisöä ja
  • saada asiasi helposti perille.

Kokeile nyt ja kysy tarjousta! Ota meihin yhteyttä osoitteessa: toimitus@kollega.fi.

Lisätietoja mainoksesta löydät: https://kollega.fi/mediatiedot/

(Tämä mainospaikka on varattu työelämään ja työhyvinvointiin liittyville tuotteille ja palveluille. Mikäli mainospaikka kiinnostaa sinua, ota yhteyttä. Lue lisää.)

Kommentoi, keskustele tai anna palautetta ylläolevasta artikkelista!

Kommentoi, keskustele tai anna palautetta ylläolevasta artikkelista!

(Pakollinen, mutta vain etunimi julkaistaan.)

(Pakollinen. Ei julkaista.)