PÄÄTOIMITTAJALTA

Mainos
MARJA KASANEN KUVA TUULA HEIKKINEN | 12.12.2012 | KOLLEGA.FI
Mielekkyyttä työhön

Työ on mielenkiintoista ja sitä jaksaa tehdä vaikka kuinka paljon, kun koemme sen mielekkääksi. Jos kaupan päälle tulee vielä innostava työilmapiiri, voi puhua varsinaisesta ihannetyöpaikasta.

Oma asenne työhön on kuitenkin ratkaiseva ja tylsemmästäkin työstä selviytyy paremmin suhtautumalla siihen myönteisesti. Unohtaa ei sovi myöskään omaa vaikutustaan koko työyhteisön ilmapiiriin.

Työn mielekkyydellä on väliä todistaa myös valmentaja Anja Kulovesi, joka on tutkinut työelämän muutoksia ja mahdollisuuksia. Lehtemme haastattelussa hän valottaa eri sukupolvien näkemyksiä työelämästä Työn merkityksellisyys muutoksessa -jutussa.

Innostusta ja motivaatiota käsittelemme myös Työelämän psykologiaa -palstalla, jossa psykologi Annamari Heikkilä esittelee motivaatioon liittyviä tekijöitä jutussa Motivaation johtaminen organisaatiossa. Heikkilä vuorottelee jatkossa palstan vakiokirjoittajan Ilona Rauhalan kanssa.

Käytännön asioihin ja tällä kertaa kalenterin raivaukseen keskitymme Elämä järjestykseen -palstalla, jossa käydään muun muassa aikavarkaiden kimppuun. Työn iloa -palstalla puolestaan tutkitaan työkyvyttömyyteen liittyvän eläkehakemuksen tosielämän taustakuvioita.

Käy katsomassa myös viime viikolla ilmestynyt Coaching-palstan juttu, jossa kerrotaan coachingin taustasta ja historiasta.

Tuttuun tapaan julkaisemme juttuja kahden viikon välein keskiviikkoisin. Uusi juttusatsi on luvassa heti joulun jälkeen poikkeuksellisesti torstaina. Väliviikollakin tapahtuu, joten käy jo ensi viikolla kurkkaamassa Tasapainon Avaimet -palstaa. Tilaa uutiskirje, niin pysyt ajan tasalla uusimmista jutuista.

Toivotan kaikille lukijoille mieluisaa joulunodotusta.

Marja Kasanen
Päätoimittaja

 

Oliko artikkeli kiinnostava?

Mainos
Mainos
Tekstimainonnalla tavoitat lukijat!

Tämä mainospaikka tavoittaa lähes kaikki artikkelien ja kolumnien lukijat tehokkaasti.

Käytä tätä mainospaikkaa, kun

  • haluat erottua joukosta,
  • saavuttaa uutta yleisöä ja
  • saada asiasi helposti perille.

Kokeile nyt ja kysy tarjousta! Ota meihin yhteyttä osoitteessa: toimitus@kollega.fi.

Lisätietoja mainoksesta löydät: https://kollega.fi/mediatiedot/

(Tämä mainospaikka on varattu työelämään ja työhyvinvointiin liittyville tuotteille ja palveluille. Mikäli mainospaikka kiinnostaa sinua, ota yhteyttä. Lue lisää.)

Kommentoi, keskustele tai anna palautetta ylläolevasta artikkelista!

Kommentoi, keskustele tai anna palautetta ylläolevasta artikkelista!

(Pakollinen, mutta vain etunimi julkaistaan.)

(Pakollinen. Ei julkaista.)