PÄÄTOIMITTAJALTA

Mainos
TEKSTI MARJA KASANEN KUVA TUULA HEIKKINEN | 27.12.2012 | KOLLEGA.FI
Katse kohti uutta

Vuoden vaihtuessa on hyvä pysähtyä hetkeksi miettimään mennyttä työvuotta. Pohdintaan kannattaa ottaa sekä positiivinen että anteeksiantava ote.  Hyviä hetkiä ja onnistumisia vuoteen mahtuu aivan varmasti, ja niitä saa vapaasti hehkuttaa mielessään. Huonojakin hetkiä on taatusti osunut kohdalle, ehkä epäonnistumisiakin, mutta hei, niistäkin on selvitty ja niistä on myös opittu jotain.

Kokemusten avulla uudet vuoden työhaasteet voi kohdata entistä vahvempana. Ja kun vielä ottaa myönteisen uteliaan asenteen, on hyvät mahdollisuudet tehdä alkavasta työvuodesta mielenkiintoinen ja innostava.

Mielenkiintoinen työvuosi on ainakin Anna Nokelalla, joka toimii sukelluskeskusyrittäjänä Kroatiassa. Lehtemme haastattelussa hän kertoo monipuolisesta toimenkuvastaan, johon kuuluvat niin jokavuotinen talon maalaaminen, sukelluskohteiden etsintä kuin bisneksen pyörittäminen. Nokelan haasteista voit lukea jutusta Sukeltava maailmankansalainen.

Kielivirheitä käsittelemme Sana hallussa -palstan Kunnioittavasti-jutussa, josta käy ilmi, miten vaikeaa virheiden korjaaminen työyhteisössä on. Työn iloa -blogissa puolestaan paneudutaan työkyvyn johtamiseen ja työurien ennenaikaisen katkeamisen ehkäisyyn.

Uuden vuoden alkajaisiksi avaamme uuden Vierailija-blogin, jossa eri alojen asiantuntijat ja osaajat kirjoittavat työn ja hyvinvoinnin aiheista eri näkökulmista. Blogin avaa Reija Skurnikin kolumni hetkessä elämisestä.

Ethän myöskään unohda käydä katsomassa viime viikolla ilmestynyttä Tasapainon avaimet -palstan juttua, jossa kerrotaan vuorovaikutukseen vaikuttavista reagointitavoista.

Alkavana vuonna uusia juttuja ilmestyy joka toinen keskiviikko aina parillisina viikkoina. Mutta väliviikoillakin julkaistaan materiaalia. Pysy ajan tasalla tilaamalla itsellesi uutiskirje.

Lehtemme toivottaa kaikille lukijoille inspiroivaa uutta työvuotta!

Marja Kasanen
Päätoimittaja

Oliko artikkeli kiinnostava?

Mainos
Mainos
Tekstimainonnalla tavoitat lukijat!

Tämä mainospaikka tavoittaa lähes kaikki artikkelien ja kolumnien lukijat tehokkaasti.

Käytä tätä mainospaikkaa, kun

  • haluat erottua joukosta,
  • saavuttaa uutta yleisöä ja
  • saada asiasi helposti perille.

Kokeile nyt ja kysy tarjousta! Ota meihin yhteyttä osoitteessa: toimitus@kollega.fi.

Lisätietoja mainoksesta löydät: https://kollega.fi/mediatiedot/

(Tämä mainospaikka on varattu työelämään ja työhyvinvointiin liittyville tuotteille ja palveluille. Mikäli mainospaikka kiinnostaa sinua, ota yhteyttä. Lue lisää.)

Kommentoi, keskustele tai anna palautetta ylläolevasta artikkelista!

Kommentoi, keskustele tai anna palautetta ylläolevasta artikkelista!

(Pakollinen, mutta vain etunimi julkaistaan.)

(Pakollinen. Ei julkaista.)