PÄÄTOIMITTAJALTA

Mainos
MARJA KASANEN KUVA TUULA HEIKKINEN | 14.11.2012 | KOLLEGA.FI
Käytä luovuuttasi

Luovuus kuuluu arkeen, sillä sitä voi käyttää päivittäisissä tehtävissä. Työongelmien ratkominen, eri tilanteissa luoviminen, palaverin vetäminen tai vaikkapa muistion kirjoittaminen vaativat luovuutta, jota käytämme sen kummempia miettimättä. Ilman luovuutta työasiat eivät etene eikä mitään uutta synny.

Luovan ilmapiirin edistäminen työelämässä ei kuitenkaan ole itsestään selvä asia kuten voit lukea Luovuus tuo iloa työhön -jutusta. Kollega.fi-verkkolehti pureutuu luovuuden saloihin emeritusprofessori Kari Uusikylän haastattelussa, jossa hän valottaa luovuuden edellytyksiä ja esteitä. Uusikylän mukaan luovuus tuo myös iloa työhön.

Arjen luovuutta ja ratkaisuja on tarjolla myös Elämä järjestykseen -palstalla, jossa laitetaan dokumentit ojennukseen sekä Työn iloa -palstalla, jossa työssäkäyvien vanhempien luovuutta kysytään uran ja vanhemmuuden paineissa. Annamme lisäksi vinkkejä oman psykologisen pääoman investoimiseen Työelämän psykologiaa -palstalla.

Lehtemme tarjoaa luovia ratkaisuja, hyvä mieltä ja uusia näkökulmia työelämän kysymyksiin. Lisäksi annamme eväitä itsetuntemukseen, josta esimerkkinä reagointitapa-testi. Käy testaamassa, miten reagoit, niin ymmärrät paremmin itseäsi ja muita.

Uusia juttuja julkaisemme kahden viikon välein, mutta väliviikoillakin tapahtuu. Tilaa uutiskirje, niin saat aina tuoreet tiedot uusimmista jutuista.

Vielä ehdit myös osallistua kilpailuun, jossa voi voittaa coaching-valmennuskerran tai kirjapalkintoja.

Energistä työpäivää!

Marja Kasanen
Päätoimittaja

Oliko artikkeli kiinnostava?

Mainos
Mainos
Tekstimainonnalla tavoitat lukijat!

Tämä mainospaikka tavoittaa lähes kaikki artikkelien ja kolumnien lukijat tehokkaasti.

Käytä tätä mainospaikkaa, kun

  • haluat erottua joukosta,
  • saavuttaa uutta yleisöä ja
  • saada asiasi helposti perille.

Kokeile nyt ja kysy tarjousta! Ota meihin yhteyttä osoitteessa: toimitus@kollega.fi.

Lisätietoja mainoksesta löydät: https://kollega.fi/mediatiedot/

(Tämä mainospaikka on varattu työelämään ja työhyvinvointiin liittyville tuotteille ja palveluille. Mikäli mainospaikka kiinnostaa sinua, ota yhteyttä. Lue lisää.)

Kommentoi, keskustele tai anna palautetta ylläolevasta artikkelista!

Kommentoi, keskustele tai anna palautetta ylläolevasta artikkelista!

(Pakollinen, mutta vain etunimi julkaistaan.)

(Pakollinen. Ei julkaista.)