PÄÄTOIMITTAJALTA

Mainos
MARJA KASANEN KUVA TUULA HEIKKINEN | 28.11.2012 | KOLLEGA.FI
Arvostusta peliin

Arvostukseen kuuluu toisen huomioon ottaminen. Työyhteisö voi hyvin, kun ihmiset arvostavat toisiaan. Arvostavassa ilmapiirissä työntekijä uskaltaa sanoa mielipiteensä ja hänet hyväksytään sellaisena kuin hän on.

Jokainen meistä voi oppia arvostavan asenteen. Sen avulla pystymme näkemään toisessa aidon ihmisen ristiriitojenkin keskellä. Arvostava kohtelu kolahtaa jokaiseen ja toisia arvostavaan työpaikkaan halutaan töihin.

Arvostavaa johtamistyyliä työssään käyttää Aija Bärlund, joka toimii Suomen Ekonomiliiton toiminnanjohtajana. Hänen raikkaita ajatuksiaan johtajuudesta ja työyhteisöjen kehittämisestä voit lukea Coachaava kehittäjä muuttaa järjestömaailmaa -jutusta.

Käytännön asioihin puolestaan keskitymme Sana haltuun -palstalla, jossa pohditaan täytesanojen käyttöä presentaatioissa. Työn iloa -palstalla taasen käsitelemme keinoja, jotka ovat hyödyksi työhyvinvoinnin nykytilan ja kehittämiskohteiden arvioinnissa.

Kannattaa käydä katsomassa myös viime viikolla ilmestynyt juttu ihmisen toimintatavoista sekä siihen liittyvä testi Tasapainon avaimet -palstalla. Käy testaamassa, mitkä ovat sinulle ominaisimmat toimintatavat, niin ymmärrät paremmin itseäsi ja muita.

Kollega.fi-verkkolehden ensimmäinen kilpailu, jossa kysyttiin mielipidettä lehdestä, päättyi maanantaina. Lehtemme on otettu hyvin vastaan ja saimme runsaasti myönteistä palautetta. Pääpalkinnon, coaching-session, voitti Irma Talonen Espoosta. Kirjapalkinnot menevät Airi Salamalle Heinolaan ja Eija Österholmille Evitskogiin. Onnea voittajille ja kiitos kaikille osallistujille.

Uusia kilpailuja on luvassa myöhemmin.

Julkaisemme uusia juttuja kahden viikon välein keskiviikkoisin, mutta väliviikoillakin tapahtuu. Tilaa uutiskirje, niin pysyt ajan tasalla uusimmista jutuista.

Iloista työpäivää!

Marja Kasanen
Päätoimittaja

 

Oliko artikkeli kiinnostava?

Mainos
Mainos
Tekstimainonnalla tavoitat lukijat!

Tämä mainospaikka tavoittaa lähes kaikki artikkelien ja kolumnien lukijat tehokkaasti.

Käytä tätä mainospaikkaa, kun

  • haluat erottua joukosta,
  • saavuttaa uutta yleisöä ja
  • saada asiasi helposti perille.

Kokeile nyt ja kysy tarjousta! Ota meihin yhteyttä osoitteessa: toimitus@kollega.fi.

Lisätietoja mainoksesta löydät: https://kollega.fi/mediatiedot/

(Tämä mainospaikka on varattu työelämään ja työhyvinvointiin liittyville tuotteille ja palveluille. Mikäli mainospaikka kiinnostaa sinua, ota yhteyttä. Lue lisää.)

Kommentoi, keskustele tai anna palautetta ylläolevasta artikkelista!

Kommentoi, keskustele tai anna palautetta ylläolevasta artikkelista!

(Pakollinen, mutta vain etunimi julkaistaan.)

(Pakollinen. Ei julkaista.)